Succesvolle week LTC NOHN

SAPPEMEER - Tennisvereniging NOHN in Sappemeer kan terugkijken op een bijzonder succesvolle week. Naast een geslaagde wijnproeverij voor sponsoren, werd een contract getekend met een nieuwe sponsor en leverde de ledenwerfactie maar liefst 30 nieuwe leden op.

Donderdagavond 30 maart werd in het kader van de actie ‘voor-en- door-de- sponsoren’ de wijnproefavond georganiseerd. Alwin Prenger van ALWIJN Wijnhandel in Martenshoek gaf voorlichting en liet de aanwezigen proeven van wijnen uit Spanje en Portugal onder het motto Dynamisch Iberisch bij NOHN. Samen met de bijpassende hapjes werd het een smaakvolle en gezellige bijeenkomst waar een groot aantal sponsors van LTC NOHN elkaar op een prettige wijze weer beter hebben leren kennen.

Tijdens deze avond werd ook een sponsorcontract met Schildersbedrijf Christiaanse uit Hoogezand getekend. Eigenaar Ralf Christiaanse is een sponsorverbinding aangegaan voor 3 jaar met de intentie tot een langdurige ondersteuning.

De ledenwerfactie waarbij zowel senior- als nieuwe jeugdleden een gratis tennisracket konden krijgen is een daverend succes geworden. De vereniging kon afgelopen zaterdag tijdens de open dag maar liefst 30 nieuwe leden begroeten.