Kom verkleed naar Roodkapje

Hoogezand-Sappermeer - De nieuwe sprookjesmusical Roodkapje De Musical is opnieuw een heerlijke familievoorstelling voor jong en oud. Op zaterdag 22 april is het weer feest in Het Kielzog in Hoogezand. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen bezorgen.

De mooie Roodkapje (Maud Mulder) vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf . Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

De kinderen kunnen meedoen aan de sprookjes verkleedwedstrijd. Zij maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket welke uitgereikt wordt op het podium. Meet & Greet en Oma’s meezingfeest. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kan er nog lekker geswingd worden tijdens Oma’s Meezingfeest in de foyer van het theater. Een feestje voor het hele gezin.

Zaterdag 22 april, aanvang 15.00 uur. Het Kielzog Theater, Gorecht Oost 157, Hoogezand. Kaartprijs vanaf 19 euro.