Winkelaward leeft in HS

HOOGEZAND-SAPPEMEER - e dames denken graag mee met de cliëntèle en drukken iedereen een bonnetje onder de neus waarmee klanten op hun favoriete winkel in Hoogezand Sappemeer kunnen stemmen. ,,We hebben vandaag al negentig bonnetjes gescoord”, zeggen Robin, Annelie en Andrea.

Indrukwekkend, maar zeker van de winst zijn ze allerminst bij Etos. ,,Er kan ook online gestemd worden en we weten niet hoe dat gaat. Inderdaad kan iedereen die wel eens in Hoogezand-Sappemeer winkelt via de site van de HS-krant een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete winkel.

Aan de overkant van de Etos, bij Elisa Mode, moeten ze het hebben van de bonnen die je in de winkelkunt inleveren en invullen, zegt Bethsy Knip. De doelgroep is wat ouder. ,,Als ik mijn klanten direct mail wil sturen dan doe ik dat nog per post.’’ De kans dat deze dames hun stem massaal online uitbrengen, is niet zo groot. Maar gelukkig zijn er de bonnen die ingeleverd kunnen worden bij de zeventien winkels die meedoen en zijn er de bonnen in de krant die je op kunt sturen.

Wordt Koken&Wonen, die de Award een paar jaar geleden won, van de troon gestoten? De HS-krant wil graag weten wat jouw favoriete winkel is. Vertel ons welke winkel jouw favoriet is in Hoogezand-Sappemeer en maak kans op een Bluetooth-speaker ter waarde van 230 euro. Je kunt tot en met 4 april je stem uitbrengen via een bon in de krant en met stembiljetten bij de deelnemende winkels en online via de Leukste Winkel. Hou dus de HS-krant en de site goed in de gaten!

Je kunt de deelnemende middenstanders herkennen aan een grote poster in de etalage.