Tennisvereniging Kolham viert 25 jaar met reünie en open middag

KOLHAM - Dit jaar viert de tennisvereniging Kolham haar 25 jarig jubileum. Voor een tennisclub is 25 jaar nog relatief jong maar toch reden genoeg om er bij stil te staan.

Allereerst is er op zaterdag 1 april vanaf 13.30 uur een Open middag waar belangstellenden kennis kunnen maken met tennis. De ledenstop is inmiddelsopgeheven, dus iedereen is van harte welkom. Voor nieuwe leden is er een speciale aanbieding: Bij een lidmaatschap, 5 gratis tennislessen!

Op 10 juni wordt het jubileum gevierd. Tennisvereniging Kolham heeft in de 25 jaren zich, met de inzet van veel leden en vrijwilligers, prima kunnen handhaven. En dankzij deze mensen heeft Kolham een tenniscomplex om trots op te zijn. Er is dus alle reden om bij dit jubileum stil te staan. Een commissie is druk bezig met de voorbereidingen.

Het zal vooral een gezellige informele bijeenkomst worden. Dat betekent geen receptie maar een leuk omlijste clinic met een mistery guest en ’s avonds natuurlijk een feestje voor leden en genodigden. De jubileumclinic met feestelijke omlijsting loopt van ca. 16.00u tot ca. 18.30 uur. Oud-leden van de tennisclub en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Voor meer informatie over de open middag en het jubileum kunt u terecht op www.tennisverenigingkolham.nl