Nog frisser en fitter in Foxhol

FOXHOL - Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol nodigt inwoners, (sport)verenigingen en andere organisaties in Foxhol uit voor een bijeenkomst op dinsdag 28 maart 2017 in De Klabbe (20:00 uur). Na een korte kennismaking met het outdoor fitnesspark is er volop gelegenheid om vragen te stellen en mee te denken over activiteiten, bijvoorbeeld trainen onder begeleiding.

Naast dorpshuis De Klabbe in Foxhol is een outdoor fitness park met negen apparaten. Iedereen kan daar op eigen gelegenheid lekker bewegen en trainen. De combinatie met het sport-speelveld, de jeu de boules-baan en de sportzaal en horeca-faciliteiten van De Klabbe biedt ook veel mogelijkheden. Daarom organiseert

Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol (WDF) op dinsdag 28 maart 2017 een informatieavond in De Klabbe. Na de ontvangst is er een korte kennismaking met het outdoor fitness park. Het is geen trainingsavond; daarvoor volgt later dit voorjaar een serie gratis trainingen onder begeleiding. Deze informatieavond is er voor iedereen met vragen en om ideeën te bedenken en uit te wisselen.