Verboden vruchten van Arno van der Heyden

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op 28 maart biedt de Bibliotheek Hoogezand i.s.m. Grand Café Kielzog een uniek programma met Arno van der Heyden; bomvol verboden vruchten, boeken, andere verleidingen en bijzondere gasten. Alles geïnspireerd op het thema van de Boekenweek 2017: Verboden vruchten.

Speciaal voor Hoogezand stelt Arno van der Heyden een programma samen. Met gasten, muziek, boekje open, boekje dicht en live klaargemaakte verleidelijke hapjes door Dennis Cooking Place. Arno werkt ook samen met Dennis tijdens zijn voorstellingen op Noorderzon. Het is nog maar maart maar eigenlijk kun je al een beetje Noorderzon proeven in Hoogezand. Een ding is zeker: De Tango van de zeven zonden zal deze avond zeker te horen zijn!

Op 24 maart wordt de Boekenweek geopend met het Boekenbal der Verleidingen. Een thema waarover veel boeken in de collectie van de Bibliotheek te vinden zijn. De mens is genotzuchtig. Maar toegeven aan genot levert soms strijd op, met ons geweten, levensovertuiging, omgeving en fysieke en geestelijke grenzen. De boeken hierover vallen onder zowel fictie als non-fictie en gaan van heel serieus tot luchtige literatuur. Bij binnenkomst van de bibliotheek staat een mooie selectie op een markttafel gepresenteerd!

De voorstelling leent zich bij uitstek goed voor het Grand Café in Het Kielzog en daar zal het plaatsvinden. Je bent van harte welkom op dinsdag 28 maart om 19:30 uur. Graag opgeven via hoogezand@biblionetgroningen.nl. De kaarten kosten € 5,- voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden.