HoogeZandloperS organiseren opstartcursus

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Harloopclub de HoogeZandloperS organiseert een leuke opstartcursus voor iedereen die het hardlopen (weer) wil opppakken.

Hardlopen is de manier om je conditie op peil te krijgen, je weerstand te verhogen en je geestelijk te ontspannen. Op dinsdag 4 april 2017 start de vereniging de HoogeZandloperS een opstartcursus hardlopen. De cursus is geschikt voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, geoefende en minder geoefende sporters. Iedereen is welkom om te ervaren hoe lekker het is in groepsverband en in de buitenlucht hard te lopen!

Je leert de basisvaardigheden van het hardlopen onder begeleiding van gediplomeerde trainers van de HoogeZandloperS. De leden van de HoogeZandloperS trainen iedere dinsdag- en donderdagavond in het Gorechtpark. Je ervaart dus tegelijkertijd hoe leuk het is om in groepsverband hard te lopen en ervaringen uit te wisselen. Als afsluiting van de cursus kun je dan op donderdag 8 juni onder begeleiding van trainer Martin Gibcus meedoen aan de Bekkemarun in Harkstede en je eerste 5 km lopen.

Op maandag 20 maart 2017 is er om 19.00 uur in Wijkcentrum De Kern een voorlichtingsavond. Je bent hier dan ook van harte welkom voor meer informatie en eventuele vragen. Bellen kan ook met bestuurslid Annemie Wetzels 06-48385283.