Informatiemarkt computertrainingen voor vrijwilligers

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op 22 maart organiseert het Vrijwilligerscollege van 14.00 tot 16.00 uur in de Vredekerk een informatiemarkt over diverse computertrainingen voor vrijwilligers uit Hoogezand Sappemeer. De toegang is vrij en u kunt zich ter plekke inschrijven voor een training die uw interesse heeft.

Tijdens de markt kunt u zich laten informeren over de volgende vijf trainingen: het maken van een website, het bewerken van foto’s, het maken van een presentatie in PowerPoint, het werken in Excel en publicaties maken met het opmaakprogramma Publisher. Ervaren trainers van DIG050 staan de bezoekers te woord en informeren u over de inhoud en de duur van de training. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele weken bericht over de start van de training.

Medewerkers van het Vrijwilligerscollege zijn op deze middag ook aanwezig om praktische vragen rondom deelname, inschrijving, informatie rondom start en tijd van trainingen, etc. te beantwoorden.

Aanmelden voor deze markt is niet nodig. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen op 22 maart tussen 14.00 en 16.00 uur vrijblijvend de markt bezoeken in de Vredekerk, Van der Duyn van Maasdamweg 216 in Hoogezand.