School houdt open dag voor de kleinsten

HOOGEZAND - Op dinsdagmorgen 14 maart houdt de katholieke basisschool St. Gerardus Majella een open dag voor de peuterspeelzaal de Koala's. Ouders met kinderen in de leeftijd van 2 en 3 jaar (ook ouder natuurlijk) zijn van harte welkom. De peuterspeelzaal maakt deel uit van onze school.

De peuterspeelzaal Koala's is geopend op maandagmorgen, dinsdagmorgen, woensdagmorgen en donderdagmorgen. In de toekomst zullen er ook twee dagdelen op de middag bijkomen. Het mooie van deze peuterspeelzaal is dat er een nauwe band is met de St. Gerardus Majella. Kinderen die al eerder toe zijn aan groep 1, mogen af en toe een dagdeel meedraaien. We werken aan gezamenlijke thema's en doen activiteiten die een basis bieden voor gepersonaliseerd leren, wat op de St. Gerardus Majella verder uitgebouwd wordt. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om op eigen tempo, met eigen verantwoordelijkheid te werken op eigen niveau. De St. Gerardus Majella is een kleurrijke wijkschool met veel aandacht voor een veilig klimaat en modern onderwijs. De kinderen werken veel met digitale moderne methoden, waarbij veel op I-pads wordt gewerkt. Binnen nu en tweeënhalf jaar zal de school gevestigd worden in een prachtig nieuw kindcentrum. De plannen hiervoor worden binnenkort gemaakt.

Mensen worden ontvangen tussen 9:00 en 12:00 en kunnen een rondleiding krijgen in de school (PSZ en Majella) en ze mogen ook even in de groepen kijken. Verder zijn ze in de gelegenheid van alles te vragen.