HSC bekert zich naar kwartfinale

HOOGEZAND-SAPPEMEER - HSC heeft in Emmeloord de spannende bekerwedstrijd met 0-1 van Flevo Boys gewonnen en gaat door naar de de kwartfinales. Na een aftastende beginfase van beide kanten wist HSC grip op de wedstrijd te krijgen.

Ballen werden goed ingespeeld, loopacties en splijtende passes vanuit achteruit zorgden voor meer dreiging en resulteerden in wat kleine kansjes. Na ruim 25 minuten wisten we dan ook te scoren. Na een geweldige pass van Tycho Smith wist Frank Pauwels zich los te spelen van zijn directe tegenstander en wist geplaatst de bal over de keeper van Flevo boys te krijgen. 0-1.

Ondanks wat meer tegenstand bleven we aardig overeind. In de tweede helft drukte Flevo Boys meer en meer maar grote kansen bleven uit. Hierdoor kwam er meer ruimte achter de verdediging van Flevo boys maar ondanks snele uitvallen en kansen wisten we niet te scoren. De laatste fase werd een waar bekergevecht. Tegenhouden en hopen op een beslissingvia een counter. Maar we konden de wedstrijd over de streep trekken en we gaan nu naar de kwart finale.