F.V.V. Foxhol in actie voor eigen clubkas

FOXHOL - Voetbalvereniging F.V.V. Foxhol uit Hoogezand komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de Nationale Belmaanden, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs en verenigingen structureel geld op kunnen halen vanuit hun achterban.

Van februari tot en met mei vinden de VriendenLoterij Belmaanden plaats. Op maandag 13 maart bellen leden van F.V.V. Foxhol andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van F.V.V. Foxhol. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

De VriendenLoterij keert tijdens de Belmaanden per kalendermaand extra geldbedragen uit aan de zeven clubs en verenigingen die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de VriendenLoterij Belmaanden genereren.

Naast het organiseren van de VriendenLoterij Belmaanden, helpt de VriendenLoterij clubs en verenigingen het hele jaar om extra inkomsten te genereren.