Nog een paar plekken op korenfestival

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Het amusementskoor Juicy Lake uit Hoogezand Sappemeer organiseert op 20 mei het Korenfestival Juicy Lake Midden Groningen. Dit korenfestival biedt een podium aan maximaal twaalf enthousiaste amateurkoren.

Tijdens het optreden van de diverse koren, op drie verschillende podia rondom het winkelcentrum 'de Hooge Meeren' in Hoogezand zal een deskundige jury het optreden beoordelen op diverse punten. De beoordeling zal worden samengevat in een juryrapport. Aan het einde van de middag zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij een winnend koor zal worden aangewezen.

Dit evenement vindt plaats op 20 mei 2017, in Hoogezand. De aftrap van het evenement zal plaatsvinden middels een sing in, om 10.30 u voor alle koren. Vanaf 11.00 u zullen de optredens op de verschillende podia plaatsvinden tot ongeveer 17.00 u.

Het doel van dit evenement is om gezamenlijk een mooie muzikale dag te beleven. De koren kunnen hun nummers ten gehore brengen aan een wisselend publiek en aan elkaar. Dit alles in een ontspannen, maar toch enigszins competitieve, sfeer. Opgave is mogelijk tot 30 maart a.s. De kosten voor inschrijving bedragen per koor 50 euro. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via juicylake.1995@gmail.com