OIM sponsort 25 jaar G-voetbal HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - OIM steunt het G-voetbal bij HS’88. Vorige week werd een cheque van 500 euro aangeboden door OIM Orthopedie voor het jubileum 25 jaar G-voetbal HS’88. De cheque werd namens OIM door Berry Kloosterhuis uitgereikt aan Bert Verver voorzitter van de jubileumcommissie 25 jaar G-voetbal.

OIM Orthopedie is actief in heel Nederland met kwalitatief hoogstaande producten (prothesen, orthesen, orthopedische schoenen, podotherapie en compressiezorg) en dienstverlening in vooraanstaande revalidatiecentra en ziekenhuizen. De afkorting OIM staat voor Orthopedisch Instrumentmakerij. Er zijn ruim 400 medewerkers werkzaam.

Naast 27 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland waar klanten worden ontvangen, heeft zij een productie-unit orthopedische schoenen en voetbedden in Beilen en een hoofdkantoor in Assen. Daarnaast is OIM Orthopedie voor haar diensten rond een hoogactieve leefstijl en haar sportactiviteiten werkzaam onder de naam Frank by Frank Jol.

HS’88 is bijzonder content met de bijdrage van OIM aan het G-voetbal. Het jubileum zal dit jaar plaatsvinden met als hoogtepunt het groot Bekertoernooi voor G-voetballers dat gehouden wordt op zaterdag 15 april a.s. Aan dit toernooi nemen 20 teams deel uit de drie noordelijke provincies. Het aantal spelers dat zal deelnemen bedraagt ongeveer 250. Het sportpark bij HS’88 zal zaterdag 15 april volledig in het teken staan van voetballers met een beperking. Iedereen is van harte welkom.