Vernieuwde Trekpleister opent de deuren

HOOGEZAND - De Trekpleister-winkel in winkelcentrum Hooge Meeren in Hoogezand is compleet vernieuwd. De vernieuwde winkel opende vrijdag opnieuw haar deuren. Klanten kunnen kennismaken met een uitgebreider assortiment aan gezondheids- en schoonheidsproducten en genieten van het vertrouwde voordeel van Trekpleister.

De vernieuwde Trekpleister is voorzien van frisse nieuwe kleuren en is ruimer opgezet, waardoor de winkel overzichtelijker is geworden. De gezondheidsproducten zijn in het hart van de winkel geplaatst. Doordat er in de winkel meer ruimte is ontstaan, is ook het assortiment uitgebreid.

Winkelmanager Andrea Boon is trots op haar vernieuwde winkel. ,,De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel en een breed gevarieerd assortiment. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Hoogezand en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Boon.

Dankzij de metamorfose heeft Trekpleister Hoogezand nog meer producten kunnen toevoegen aan haar assortiment. In de winkel werken vriendelijke en deskundige medewerkers, die advies kunnen geven over onder andere schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister Hoogezand viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.