LOODS 51 heeft juiste koers te pakken

HOOGEZAND - Na 8 jaar tijd mag gerust worden gesteld dat LOODS 51 de juiste koers te pakken heeft. Deze maand is het alweer 2 jaar geleden dat de trendy kledingzaak van Heidi en Remie Groeneveld werd uitgebreid met de komst van dameskleding. Dat bleek zonder twijfel een schot in de roos legt eigenaar Remie uit.

"Met de komst van dameskleding en de daaruit voortvloeiende uitbreiding van de winkeloppervlakte hebben we een supermooie aanvulling op het mannenpakket gerealiseerd. Het aantal vrouwen dat onze winkel weet te vinden zit nog steeds in de lift en dat is een bevestiging dat we de juiste koers te pakken hebben."

Hart ophalen

Wie op zoek is naar jeans, shirts, sweaters, jacks of boots kan zijn of haar hart volledig ophalen bij LOODS 51. Het team dat naast Heidi en Remie verder wordt gecompleteerd door Judith Willems en Akke Mol maakt zich het hele jaar door sterk om de klant het beste van het beste te bieden met onder meer de merken G-Star, PME Legend en Cast Iron voor mannen, terwijl vrouwen er met de merken 10 Days, G-Star en Penn & Ink eveneens een zelfverzekerde look kunnen krijgen.

Bijzondere acties

Om de jubileummaand voor het 2-jarig bestaan van dameskleding luister bij te zetten kunnen klanten binnenkort op vele bijzondere acties rekenen aan de Sluiskade 53 waar de ruime keuze, ontspannen sfeer, super service en klantgerichtheid het hele jaar door centraal staan. LOODS 51 is bovendien uitstekend bereikbaar en gratis parkeren kan voor de deur.