Floris Fietsen is volop in beweging

HOOGEZAND - Floris Fietsen is volop in beweging. De speciaalzaak bestaat ondertussen 3 jaar, maar dankzij het succes is de fietsspecialist nu al klaar voor de volgende stap. Een gloednieuwe locatie aan de Meint Veningastraat 83 die medio april officieel wordt geopend.

Een ingewikkelde verklaring is er volgens Floris Fietsen-eigenaar Floris van Soldt niet voor de goede ontwikkeling. Klanten van Floris Fietsen zijn altijd tevreden en die lijn wil het bedrijf doortrekken richting de toekomst vertelt Van Soldt.

Helpen mensen graag op weg

"Wij helpen mensen graag op weg, vandaar dat we op de nieuwe locatie met meerdere dingen rekening hebben gehouden. We beschikken over meer winkeloppervlakte (230 vierkante meter) met een uitgebreider assortiment en kleding voor de sportieve fietsen, maar ook over een ruimere werkplaats waar onze gecertificeerde medewerkers alle merken fietsen onder handen kunnen nemen."

Openingstijden

"We denken graag met de mensen mee vandaar dat we onze openingstijden op maandag onlangs hebben aangepast. In plaats van 09.00 uur beginnen we al om 08.00 uur. Ben je onderweg naar werk of school en ondervind je problemen, dan is er direct hulp beschikbaar en mocht het onverhoopt langer duren, dan staat er altijd een leenfiets klaar."

BOVAG Leaseplan

Voor de particuliere en zakelijke markt is het sinds kort ook mogelijk om een fiets met het BOVAG Leaseplan te leasen waarmee je door Floris Fietsen het hele jaar door volledig wordt ontzorgd voor een gunstig geprijsd tarief per maand.