Vakantiegevoelens in Kielzog

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Aan het eind van deze voorjaarsvakantie komen de helden Ernst en Bobbie op de zondagmiddag in Kielzog nog een dunnetjes vakantie vieren. Bij die twee gaat natuurlijk van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen.

Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het er overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou een goed idee is? De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud met een dikke glimlach de zaal verlaat. Ze spelen hun vakantie twee keer, om 13.30 en om 16.00 uur. Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Donderdag 2 maart gaan we swingen in Kielzog met de Cuban Latin Night. De Cuban Latin Club maakt er een groots muzikaal feest van met authentieke Cubaanse muziek. De Bolero, de Rumba, de Mambo, Guajira en Salsa zijn maar een paar van hun specialismen uit het rijke Cubaanse muziekoeuvre. De Cubaanse Jorge Martínez Galán, initiator van dit orkest, heeft dan ook maar één doel: om zoveel mogelijk mensen het muzikale Cubaanse erfgoed van oa La Vieja Trova Santiaguera en de Buena Vista Social Club op een spetterende manier laten beleven. Het orkest trekt alles uit de kast en komt met een arsenaal aan instrumenten waaronder piano, gitaar en tres, baby bas, trompet, trombone, timbal, percussie, conga’s en bongo’s. Een echt traditioneel Cubaans feest afgewisseld met hedendaagse invloeden.