Asmaria Cosmedisch geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

SAPPEMEER - Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten voor de tweede keer de landelijke actie Geef een glimlach cadeau.

Asmaria Cosmedisch geeft verwenmomenten cadeau. In de maand februari kunnen minimaal vijf vrouwen met kanker terecht bij Asmaria Cosmedisch (Noorderstraat 17, Sappemeer, www.asmaria.nl) voor een gratis verwenmoment. Vanaf zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari.

Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. ,,Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”