DASH D 1 kampioen

HOOGEZAND-SAPPEMEER - et team bestaat sinds september. ,,Het is een vrolijke groep meiden’’, aldus coach Machiel Nolden. ,,Maar ze willen ook wel erg graag winnen.’’ Dat blijkt: op het veld is het team gepromoveerd naar de eerste klasse. ,,Dat wordt nog een uitdaging.’’ Maar als de meiden hun enthousiasme blijven combineren met de wil om te willen, zullen ze vast een eind komen.’’

Ze trainen er in ieder geval hard genoeg voor. ,,In het zaalseizoen een keer per week en in het veldseizoen twee keer’’, aldus de trotse coach. Ook zin gekregen om mee te hockeyen? Bij DASH is voor alle leeftijden wat te beleven. Voordat je lid wordt mag je drie keer gratis meetrainen. Als je dit wilt kun je via de site het formulier "Proeftraining" (Word-versie of PDF-versie) invullen en e-mailen naar de jeugdcoördinator. Je krijgt dan per e-mail bericht wanneer je kunt meetrainen met het juiste team.

Je kan ook met een vriend of vriendin meegaan naar de training. Van de train(st)er krijg je dan het formulier Proeftraining, dat je moet invullen.