Klucht van de Koe

HOOGEZAND - Zaterdag 11 februari wordt Klucht van de Koe gebracht door theatergroep De Kale in theater Het Kielzog. Het is geschreven door Bredero, en omgezet naar een van onze beste oude schrijvers een sprankelende en toegankelijke versie van deze Nederlandse klassieker.

In De Klucht van de Koe gaat het vooral om de goedgelovigheid van Boer Dirk die een vreemdeling gastvrij onthaalt. Jammer, want het blijkt een gewiekste oplichter die ervoor zorgt dat de boer zijn eigen koe verkoopt en de opbrengst aan de dief geeft.

De avond begint om 20.15 uur met een inleiding door een van de spelers, en na een korte pauze gaan we verder met het toneelstuk.

Maandag 13 februari om 10.00 uur is er een speciale Muzikale herinneringen, verzorgd door Kielzogdocenten Gretia Wierenga en Maricée Ten Bosch die deze ochtend uw hersenen trainen door middel van simpele ritmische oefeningen waarbijstem, handen en voeten, ritme-instrumenten en boomwhackers (gekleurde plastic klankstaven) gebruikt worden. Niet alleen leuk om de week mee te beginnen, ook nog eens zeer gezond! U hoeft niet eens muzikaal onderlegd te zijn want deze ochtend is voor iedereen. Aanvang is om 10 uur, bij de prijs van € 5,00 is een kopje koffie inbegrepen.

Verder komt Jörgen Raymann donderdan na drie jaar weer met een soloprogramma! Hij wordt dit jaar 50 en kijkt toch iets anders tegen de wereld aan dan toen hij 30 was. Volgens hemzelf geen midlifecrisis. Ouder worden is leuk, je huwelijk wordt leuker, en alles wordt beter dan ooit. Volgens Raymann dan.

De voorstelling van Daniel Lohues op vrijdag 10 februari is uitverkocht op een aantal losse plaatsen na. Kijk snel op de website voor die laatste stoelen.