Crowdfunding concert van GG and The Cruisers bij Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN - Aanstaande zondag (16 uur) geeft de Drentse bluesband GG & The Cruisers, bestaande uit Henk de Ruiter, Gerrit Bruinink en Hans en Erik Niemeijer een crowdfunding concert ten bate van hun reis naar de USA. Zij reizen half april af naar Memphis om daar in de roemruchte Sun-studio hun debuut-cd ‘Being Yourself’ op te nemen. Deze unieke locatie is gekozen vanwege de vele wereldberoemde artiesten die hen daar voorgingen

Na afloop van de opnames in de Sun-studio reizen ze van Chicago naar New- Orleans en zullen onderweg historische p|aatsen aandoen die een belangrijke onderdeel zijn geweest in de geschiedenis en het ontstaan van de Blues.

De avonturen en bijzondere momenten van deze reis worden vastgelegd op video en zullen worden verspreid via diverse mediakanalen. De realisatie van dit project zal naast dit crowdfunding concert mede bekostigd worden door voorverkoop van het album ‘Being Yourself’.

Van de mensen die de cd in de voorverkoop bestellen zal de naam als aandeelhouder worden opgenomen in de cd-inlay. Ook zullen zij als dank een extra cd ontvangen met daarop unieke in Memphis en Mississippi opgenomen tracks en clips. Daarnaast ontvangen zij ook nog een V.I.P kaart voor de cd presentatie.