Groningse liedjes en verhalen bij Odd Fellows

SAPPEMEER - Op 15 februari treden Geesjen en Eltje Doddema op met een Groningstalig programma bestaande uit liedjes, verhalen en gedichten. Dit optreden vindt plaats in de nazitting van de John Welchloge in het Odd Fellowhuis ‘Borg Welgelegen’ aan de Vosholen in Sappemeer.

De voorstelling begint om 21.00 uur en is omstreeks 22.15 uur afgelopen. Een nazitting is een informeel samenzijn van logeleden waarvoor deze keer ook belangstellenden, zowel dames als heren, van buiten de loge welkom zijn. Het is een goede gelegenheid om de sfeer in een Odd Fellowloge te proeven. Geesjen Doddema leest voor uit eigen werk. Eltje zingt liedjes in de Groninger streektaal. De onderwerpen van zowel de liedjes als de verhalen en gedichten, zijn uit het leven gegrepen en heel herkenbaar.

Op 22 maart komt de schrijfster Ynskje Penning om op een open nazitting te vertellen over Emo’s Labirint. De toegang op beide avonden is gratis. Wel dienen belangstellenden hun komst even te melden bij de secretaris van de John Welchloge, tel. 0598-395676, of per mail: 14johnwelch@oddfellows.nl