Oude bekenden in Kielzog

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Deze week komen louter bekenden in Kielzog optreden. Zaterdag 4 februari Motel Westcoast met Syb van der Ploeg, zondag 5 februari komt de Grote Vriendelijke Reus, helaas niet persoonlijk, en donderdag 9 februari televisiepersoonlijkheid Jörgen Raymann.

Motel Westcoast is de formatie van vijf topmuzikanten en vier supervocalisten die de zaal op zijn kop kan zetten met de grootste hits uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Edward Reekers, Brenda van Aarsen en Julian Thomas trekken samen met Syb van der Ploeg al jaren volle zalen volgens henzelf vanwege de kracht van muziek en de herinnering die een lied met zich mee kan dragen.

In Roald Dahls meesterwerk De Grote Vriendelijke Reus maken we mee hoe de GVR de kleine Sofie door het raam uit het weeshuis haalt en meeneemt naar zijn magische grot waar duizenden dromen in glazen potjes wachten tot ze tijdens zijn nachtelijke reizen kinderslaapkamers ingeblazen worden. Ila van der Pouw speelt een meesterlijke poppenshow voor kinderen vanaf 6 jaar. Aanvang is 15.00 uur.

Jörgen Raymann komt na drie jaar weer met een soloprogramma! Hij wordt dit jaar 50 en kijkt toch iets anders tegen de wereld aan dan toen hij 30 was. Volgens hemzelf geen midlifecrisis. Ouder worden is leuk, je huwelijk wordt leuker, en alles wordt beter dan ooit. Volgens Raymann dan. Donderdag 9 februari, aanvang 20.15 uur.