Omloop90 verrast door sponsors

HOOGEZAND - Omloop90, de vereniging voor ex-hartpatiënten uit Hoogezand, is door twee sponsors in nieuwe kleding gestoken. Heymstede Assurantiën uit Zuidbroek en Marik Kunststoftechniek uit Hoogezand hebben dit mogelijk gemaakt.

Bert en Fia Lockhorn en Martin Bakker, directie van eerder genoemde bedrijven, waren op het reguliere sportuur aanwezig om de nieuwe polo’s over te dragen aan de leden van Omloop90. Het moge duidelijk zijn dat de leden van Omloop90 bijzonder blij zijn met hun nieuwe outfit waar ze weer jaren mee vooruit kunnen.

Omloop90 biedt sport aan voor mensen met een hartprobleem en andere chronische aandoeningen, daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld een herseninfarct, Copd en diabetes.

Omloop90 staat in nauw contact met het UMCG en Beatrixoord. Zij verwijzen mensen die daar klaar zijn met revalideren door naar Omloop 90. Ook het sociale aspect staat hoog in het vaandel van de vereniging. Zo zijn er regelmatig activiteiten buiten het sporten om. Daarom is Omloop90 niet te vergelijken met de sportscholen die ook sport aanbieden voor eerder genoemde mensen.

Als u meer wilt weten zie dan de website van Omloop90: www.omloop90.com of bezoek onze facebookpagina www.facebook.com/omloop90. Of km eens langs op de donderdagmiddag in de Kalkwijckhal. Er wordt dan gesport van 15 uur tot 16 uur. Iedereen uit de nieuwe toekomstige gemeente Midden-Groningen is welkom en uiteraard kunt u een gratis proefles volgen.