Ons Genoegen Borgercompagnie zit in hotel

BORGERCOMPAGNIE - Ons Genoegen uit Borgercompagnie speelt een hilarische klucht in buurthuis Noord-West Veendam. De zusters Katrien en Willemien Kaspers hebben het familiebedrijf ( hotel restaurant ) uit luiheid en zuinigheid verwaarloosd. Nicht Saskia besluit daar verandering in aan te brengen en ze laat er geen gras over groeien.

Al snel melden zich de eerste klanten. Fraude van de zussen met de subsidie en bijzondere gasten zorgen voor de nodige opschuddding en komische situaties in het hotel restaurant Lindenhof.

Opvoeringen op zaterdag 18 februari en zaterdag 4 maart in buurthuis Noord- West Veendam. Kaarten á 5 euro bij Buurthuis Noord-West of P. Koekoek telefoon 0598-622055.

Er is van meer amateurtoneel te genieten de komende tijd. Zo speelt toneelvereniging Eureka uit Gieten vrijdag 17 en zaterdag 18 februari in Restaurant Jimm’s in Gieten met de toneeluitvoering van ‘Bella’s Beautysalon’.

De vereniging speelt dit jaar een klucht geschreven door Henk Roede. Het is een stuk in drie bedrijven en het speelt zich af in een beautysalon. De eigenaresse, tante Bella, is overleden en haar neven Berend en Albert proberen de zaak draaiende te houden.

Opknappen en verkopen dat is de bedoeling, maar of het ook zo zal gaan dat is maar de vraag.

Want niet alleen hebben ze hun handen vol aan de klanten die blijven komen, er blijkt namelijk nog een erfgename te zijn…

Beide voorstellingen beginnen om 20.00uur, de zaal is geopend vanaf 19.00uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en bedragen €5,00 per stuk. In de voorverkoop 4 euro per stuk te verkrijgen bij Primera Klingenberg te Gieten. Na de laatste voorstelling op de zaterdagavond gaat het feest verder met Mistress&Co!