Feestelijke jaarvergadering Vrouwen van Nu

MUNTENDAM - Een feestelijke jaarvergadering van de Vrouwen van Nu, afdeling Muntendam. Behalve dat daar de gebruikelijke zaken alsjaarverslagen en dergelijke aan de orde kwamen, werd er verder een aantal dames gehuldigd vanwege hun langdurige lidmaatschappen, variërend van 25 tot 60 jaar.

Deze dames ontvingen daarvoor dankwoorden van voorzitter Margreet Kamphuis en aan de jubilarissen werden prachtige boeketten voorjaarsbloemen en een leuk aandenken met het logo van de afdeling aangeboden.

Op bijgaande foto staan van links naar rechts de jubilarissen Lammie Doddema, Elke Schuthof, Geertje Wekema, Caty Kalk en Hennie Oldenburger. De dames Truus Slim, Greetje Wollerich en Coba Tammeling waren door omstandigheden niet aanwezig en zullen thuis worden gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap.

Verder werd op deze avond afscheid genomen van de bestuursleden Harma Edens en Geesje Benedick, die zich respectievelijk zes jaar en drie jaar volledig hebben ingezet voor de vereniging. Beide dames werden bedankt met mooie woorden en ontvingen bloemen met een toepasselijk cadeau.

Op de agenda stond ook de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden. De beide voorgedragen dames werden unaniem benoemd en welkom geheten.

De avond werd verder ingevuld met een door de voorzitter georganiseerde quiz. Er kwamen diverse leuke opdrachten voorbij en je kon af en toe een speld horen vallen. Er werd dus flink nagedacht om de juiste antwoorden te vinden. Na afloop werd aan de groep met de meeste punten een leuk cadeautje overhandigd.

De eerstvolgende bijeenkomst van de afdeling is op 16 februari in de Menterne en begint om 19.45 uur. Die avond geeft de heer van Vanderveen uit Assen een lezing met als onderwerp Van Kofschip tot Winkelparadijs. Van andere verenigingen waar de heer Vanderveen deze lezing heeft gehouden, vernamen wij dat dit een bijzonder boeiende avond zal worden.

Op deze avond zijn ook niet-leden welkom. Dames die interesse hebben in onze vereniging kunnen twee avonden geheel vrijblijvend onze bijeenkomsten bezoeken. Iedereen is dus van harte welkom!