Juicy Lake zoekt andere koren

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Het amusementskoor Juicy Lake uit Hoogezand Sappemeer organiseert op 20 mei het Korenfestival Juicy Lake Midden Groningen. Dit korenfestival biedt een podium aan maximaal twaalf enthousiaste amateurkoren.

Tijdens het optreden van de diverse koren, op drie verschillende podia rondom het winkelcentrum de Hooge Meeren in Hoogezand zal een deskundige jury het optreden beoordelen op diverse punten. De beoordeling zal worden samengevat in een juryrapport. Aan het einde van de middag zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij een winnend koor zal worden aangewezen.De aftrap van het evenement zal plaatsvinden middels een sing in, om 10.30u voor alle koren.

Vanaf 11.00u zullen de optredens op de verschillende podia plaatsvinden tot ongeveer 17.00. Het doel van dit evenement is om gezamenlijk een mooie muzikale dag te beleven. De koren kunnen hun nummers ten gehore brengen aan een wisselend publiek en aan elkaar. Dit alles in een ontspannen, maar toch enigszins competitieve, sfeer.

De kosten voor inschrijving bedragen per koor € 50,00. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via juicylake.1995@gmail.com Verdere informatie is op korte termijn beschikbaar op de website van juicylake: www.juicylake.nl