Univé clubkaart actie van start bij v.v. Hoogezand

HOOGEZAND - In het kader van het terugdringen van het contante geldverkeer in de kantine wil het hoofdbestuur van de voetbalvereniging Hoogezand het betalen via pin en Univé clubkaart stimuleren en van harte aanbevelen.

Ook voor kleine bedragen geldt ‘Pinnen mag’. v.v. Hoogezand is ook overgegaan op de zogenaamde Univé clubkaart, hiermee kan men eenvoudig afrekenen in de kantine van de grootste voetbalvereniging in Hoogezand – Sappemeer.

Iedereen kan in het bezit komen van deze clubkaart door een bedrag over te maken op bankrekening Rabobank IBAN NL45RABO0359416934 ten name van de v.v. Hoogezand te Hoogezand o.v.v. aantal Univé clubkaart. Ook kan het aanmeldingsformulier, die te vinden is op de site www.vvhoogezand.nl,worden gedownload. Zodra het bedrag binnen is zal de Univé clubkaart worden geactiveerd en ontvangt u de kaart via Stadspost Hoogezand-Sappemeer in de bus en kan men gebruik maken van de kaart. Het aanmeldingsformulier kan per mail worden verzonden aan penningmeester@vvhoogezand.nl of worden afgegeven bij de bar in kantine ‘de Kalkoven’.