Sanne de Band door naar halve finale Clash of the Cover Bands

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Sanne de Band uit Hoogezand-Sappemeer gooit hoge ogen in Clash of the Cover Bands. Samen met acht andere bands is Sanne door naar de halve finale.

De Clash of the Coverbands is de grootste bandcompetitie van Nederland, België en Luxemburg die uitmondt in een finale in rock-walhalla Paradis in Amsterdam. In diverse voorrondes strijden bands uit de Benelux om een plekje oin de finale. Rockchick Sanne uit Sappemeer is, samen met haar band, ver gevorderd in die strijd.

Dit seizoen hebben tot nu toe ruim 60.000 bezoekers ‘The Clash’ bezocht. De bands hebben het hele jaar in de regionale voorrondes en finalerondes toegewerkt naar naar de halve finale. Dit is alleen gegund aan de beste en populairste negen bands van dit seizoen. De bands die dit stadium hebben bereikt weten zowel technisch als visueel een zeer boeiend en interactief optreden neer te zetten, dat vaak bol staat van verrassende muzikale invalshoeken. Sanne de Band is de enige formatie uit het noorden die zo ver is gekomen.