Open dag bij CSG Rehoboth

HOOGEZAND - Donderdagavond 19 januari zijn groep 8-leerlingen en hun ouders welkom op de open dag van de CSG Rehoboth. Er is een vrije inloop van 18.00 tot 20.30 uur. Op deze avond kunnen leerlingen en hun ouders vrij door de school lopen en de sfeer proeven van onze school.

Wij zijn een kleinschalige school in Hoogezand. Wij bieden de volgende opleidingen aan: mavo (TTO Duits), onderbouw vmbo bb, -kb en havo. Specifieke vragen mogen gesteld worden aan de directie, ondersteuningscoördinator, dyslexiecoach, rekencoördinator en aan docenten.

Respect, warmte en structuur. Deze drie woorden horen bij de school. De school is klein en sfeervolle. ‘Wij zijn er trots op dat wij leerlingen bij naam kennen en op de manier waarop wij met elkaar omgaan. Op de Rehoboth hebben mensen de ruimte. Dat betekent dat leerlingen ruimte hebben om te zijn wie ze zijn, maar dat ze ook ruimte bieden aan anderen. Wij bieden structuur en dat geeft rust en duidelijkheid’, aldus de school op de website.

De christelijke identiteit van de school blijkt ook uit de godsdienstlessen, dagopeningen en de kerst- en paasviering. De school maakt deel uit van de Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG). De CSG biedt christelijk voortgezet onderwijs op zes vestigingen in Groningen, Hoogezand en Winsum.