Gezellig tennistoernooi LTC De Kalkwijck

HOOGEZAND - De dertigste uitvoering van het gezellige toernooi voor jeugd en senioren georganiseerd door de LTC De Kalkwijck is alweer voorbij. In alle categorieën is er volop, maar ook bijzonder sportief gestreden om de eer.

De evenwichtige indeling in de poules leverde tot de laatste partij spannende wedstrijden op. Grote poules en een royale kans om te promoveren leiden er toe dat spelers lang aan het toernooi bleven deelnemen. De jeugd kreeg volop de gelegenheid om hun talenten te tonen. Rusten is er op deze leeftijd niet bij.

Partijtje voorbij, dan het liefst gelijk weer door. Bewegen, bewegen, bewegen. Een prachtig en vrolijk beeld. En wat al een techniek, voor de kenners om van te smullen! Tot slot de haast traditionele afsluiting met stamppot. Er blijken elk jaar meer liefhebbers. Het toernooi is nog niet gestart of de lijst van eters begint zich razend snel te vullen. Op de laatste zondag rond de klok van 17.30 is de kantine tot de nok toe gevuld met etende tennissers. Nog even wat sterke verhalen over de geleverde prestaties of net gemiste kansen.

Gebroederlijk wordt hier en daar nu al vastgesteld dat het kampioenschap volgend jaar toch echt gaat komen. Per slot van rekening wil je toch bijgeschreven worden op de lijst van winnaars die bij de entree hangt.