Extra voorstelling Tim Akkerman

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Deze voorstelling die Tim Akkerman op vrijdag 13 januari geeft in Het Kielzog, was binnen de kortste keren uitverkocht. Daarom werd een tweede concert bijgeboekt op zaterdag de 14 januari.

Tim Akkerman had een idee. Wat nou als je mensen uitnodigt op de bank en in een goede ontspannen sfeer samen geniet van onvervalste muziek. Op dat idee baseerde hij zijn reeks Tims Secret Sessions.

Wie houdt van legendes als Bruce Springsteen en Pearl Jam wordt zeker ook een goede vriend van Tim Akkerman, een bijzonder aangename muzikant die al 16 jaar zijn muzikale sporen achterlaat in de Nederlandse pop rockmuziek. Tim ontpopt zich van tiener rock idool tot een geroutineerde singer songwriter, die met zijn gepassioneerde muziek en rauwzoete stem je hart diep van binnen raakt.

Als gastheer en entertainer neemt Tim je mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt, net als op zijn soloalbums ‘ANNO’ en ‘The Journey’. Een uitgebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met uiteenlopende anekdotes over inspiratiebronnen van muziek.