Schilderclub Arista zoekt nieuwe leden

FOXHOL - Arista is een club van momenteel twintig enthousiaste amateur-schilders met ieder een eigen stijl. De leden schilderen op de donderdagavond in De Klabbe in Foxhol. De schilderclub zoekt nieuwe leden.

Dit alles gebeurt onder begeleiding van beeldend kunstenaar Ronald Soeliman uit Zuidlaarderveen. Er wordt niet expliciet les gegeven, maar ieder werkt aan zijn/haar werkstuk.

De vereniging bestond in 2014 40 jaar, wat werd gevierd met een jubileumexpositie in De Smederij in Sappemeer. De technieken die door de leden worden gebruikt zijn afwisselend. Zo zijn er leden die werken met aquarel, olieverf, pastel, kleurpotlood en gemengde technieken. Ook de onderwerpen van de werkstukken zijn veelzijdig. Voorop staan het plezier in het schilderen en er wordt niet gekeken hoe ‘goed’ iemand is.

De schilderavond begint om 19.30 uur en duurt tot maximaal 22.30 uur. Tussendoor gaan we met z’n allen pauzeren in de bar van De Klabbe. Kortom: een gezellige, diverse groep mensen die het plezier in schilderen delen. Belangstellenden kunnen twee schilderavonden komen kijken en eventueel meedoen om een indruk te krijgen. Graag voor die tijd even bericht. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met het secretariaat: Annieta Vries: 0598-392458/06-30340643. Of mail: annieta.vries@gmail.com