Mississippi Kings presenteren album

ZUIDLAREN - De leden van de Drentse bluesband The Mississippi Kings hebben een tweede album Jumper on the line opgenomen. De burgemeester van Tynaarlo zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Dit gebeurt tijdens een feestelijke presentatie op zondag 22 januari, aanvang 15.00 uur, in het Grand Café te Zuidlaren.

Na vertoning van de videoclip en de CD/LP uitreiking zal de band nummers van het nieuwe album spelen. Tijdens de pauzes is er ook nog een optreden van The Guitar Guy en Mr Harmaniac. Deze happening wordt gepresenteerd door Albert Haar en wie het allemaal mee wil maken is van harte welkom. De entree is gratis.

Sinds het begin van Cuby & the Blizzards, de B.J. Hegen Bluesband en later Daniël Lohues is de blues tot de Drentse cultuur gaan behoren. Drenten weten dat allang. De gemeente Tynaarlo is dit jaar het culturele middelpunt van de provincie Drenthe en daarom vond de Zuidlaarder band "The Mississippi Kings" het wel gepast om het eerste exemplaar van hun nieuwe album "Jumper on the line" aan te bieden aan de burgemeester.

De Mississippi Kings zijn in 2013 opgericht en spelen Delta Blues en Chicago Blues. Er wordt regelmatig opgetreden. Vaak in Noord-Nederland, zoals afgelopen jaar op het Corso in Eelde. Iedereen kan de band boeken. Bijvoorbeeld voor een bluesavond of een bedrijfsfeest.