Cursussen bloemschikken bij Groei & Bloei

HOOGEZAND-SAPEMMEER - De afdeling Groei & Bloei in Hoogezand-Sappemeer organiseert weer twee cursussen bloemschikken. Deze hebben een verschillende opzet. Bij één cursus moet je zelf voor alle materialen zorgen, bij de andere cursus worden de materialen door de docent geregeld.

De cursussen worden gegeven door ervaren docenten: Lineke Hummel en Ankie van der Zee. De cursussen vinden plaats in het gebouw van de Klimroos aan de Vosholen 8 9611 KR te Sappemeer op woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus Ankie van der Zee is op de woensdagen 18 jan, 15 februari en 15 maart. Kosten voor 3 cursusavonden: leden 75 euro en niet leden 90 euro. Dit is inclusief begeleiding docent, koffie/thee en alle materialen (ondergronden, groen en bloemen) die de docent verzorgt.

De cursus van Lineke Hummel zijn op woensdagen 25 januari, 1 maart en 22 maart. Kosten voor 3 cursusavonden: leden 35 euro en niet leden 45 euro. Dit is inclusief begeleiding docent en koffie/thee maar exclusief alle materialen die de cursisten zelf moeten meebrengen.

Aanmelding: per email: groei.fennie@ziggo.nl. Meer informatie op www.hoogezand-sappemeer.groei.nl.