Voedselbank centraal bij receptie VV Hoogezand

HOOGEZAND - Om het nieuwe jaar sportief in te luiden, houdt VV Hoogezand op zaterdag 7 januari 2017 vanaf 19:00 uur haar nieuwjaarsreceptie in haar clubhuis op Sportpark de Kalkwijck. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie is er de traditionele nieuwjaarswedstrijd.

Het belooft weer als vanouds gezellig te worden. Aansluitend op de nieuwjaarsreceptie is er een spetterend feest met live muziek verzorgd door de coverband Jack Rocks. Iedereen is van harte welkom.

Dit jaar heeft het bestuur van VV Hoogezand besloten om haar nieuwjaarsfestiviteiten te verbinden aan een goed doel. Omdat ook in onze regio steeds meer gezinnen afhankelijk zijn van de voedselbank, vragen wij alle leden en bezoekers één of meerdere producten mee te nemen ten behoeve van de voedselbank. Denk hierbij aan houdbare voedingsmiddelen zoals: rijst, macaroni, koffie, thee, suiker of toiletartikelen.

Ook kleding en handdoeken kan de voedselbank goed gebruiken, mits ze in goede staat zijn. Uiteraard zijn financiële donaties ook van harte welkom. Sponsoren roepen we ook op om een gift te doen. Medewerkers van de voedselbank zullen in het clubhuis aanwezig zijn vanaf 16:30 uur om uw giften in ontvangst te nemen. ,,Wij kunnen helaas niet voorkomen dat mensen afhankelijk raken van de voedselbank, maar helpen kunnen we wel,’’ aldus het bestuur van VV Hoogezand.