Xelfine sponsort derde elftal HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Xelfine sponsort het derde elftal van HS’88 voor een periode van drie jaar. Vorige week werd het contract getekend in het clubhuis van HS’88 door Ruud Pesch van Xelfine en Bert Verver van HS’88.

Xelfine is een jonge en frisse organisatie die gespecialiseerd is in detachering en in het leveren van efficiënte ondersteuning die past bij de huidige tijd. De spelers en leiders zijn bijzonder ingenomen met de nieuwe kleding. Gedurende de overeenkomst hopen we op een goede samenwerking tussen Xelfine en HS’88.

Verder bereikten HS’88 en hoofdtrainer Marcel de Groot overeenstemming om de samenwerking met een seizoen te verlengen. Ook in het seizoen 2017/2018 is De Groot hoofdtrainer van HS’88. Momenteel is De Groot bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag vierdeklasser in Hoogezand en is het team de trotse koploper in de competitie.

Voorzitter Bernd Zinger over het verlengen van de overeenkomst met De Groot: ,,HS’88 is content met het aanblijven van Marcel de Groot als hoofdtrainer. We hebben als bestuur veel vertrouwen in zijn werkwijze, passie en gedrevenheid. De samenwerking verloopt tot grote wederzijdse tevredenheid, dus er hoefde niet lang te worden onderhandeld om samen nog langer door te gaan.”

In het eerste seizoen van De Groot bij HS’88 maakten de oefenmeester en het team gelijk al aanspraak op de eerste periode. Aan het einde van het seizoen wordt er dus sowieso om promotie gespeeld. Het bestuur wenst de coach en zijn spelers een mooi en succesvol -lopend en nieuw- voetbalseizoen.