Druk tennistoernooi bij De Stirum

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De afgelopen week was het weer druk bij tennisclub de Stirum aan de Julianastraat in Hoogezand vanwege het jaarlijkse Stirum Kersttoernooi. Met ruim 260 deelnemers in meer dan 15 categorieën is het ook dit jaar weer een mooie klus voor de technische commissie om alle wedstrijden in te plannen.

Vooral het sportieve informele karakter van dit toernooi trekt veel tennissers van verschillende noordelijke verenigingen aan.

Het toernooi duurt nog tot en met zaterdag 7 januari en er zijn dagelijks wedstrijden vanaf 18 uur en in de weekenden vanaf 9 uur in de categorieën: dames/heren dubbel, mix- en enkel. Daarnaast is er ook dit jaar weer de unieke categorie: ‘specials’, voor bijvoorbeeld familieleden of partners die normaal gesproken geen wedstrijden met elkaar spelen omdat het tennisniveauverschil te groot is.

Dit geeft natuurlijk verrassende uitslagen. Omdat de hal aan de Julianastraat ook geschikt is voor rolstoeltennissers is er dit jaar ook een deelnemer die gebruik maakt van een rolstoel. Wedstrijden zijn op tijd en duren maar een uur waardoor er voor de deelnemers voldoende tijd is om gezellig na te zitten in de kantine. De sportdrankjes en het verse fruit in de kantine zijn wederom geleverd door Jumbo Hoogezand.

Voor iedereen die overweegt wat vaker te gaan sporten in 2017 is dit wellicht ook de kans om eens een kijkje te nemen bij de wedstrijden, dat kan de komende 2 weken nog. Hier kun je zelf zien dat tennis op alle niveaus mogelijk is! Vanaf april spelen we weer opde buitenbanen en nieuwe leden zijn welkom. Kijk op onze site voor informatie!

Op zaterdag 7 januari worden de finales gespeeld en houden we voor de deelnemers en leden van de Stirum een feestelijke afsluiting. Deze Classic Night wordt gesponsord door Dekko Lighting de leverancier die in oktober ook de nieuwe LED verlichting in de hal heeft geleverd. Voor meer informatie: kijk op onze website www.tvdestirum.nl.