Schuthoek zoekt leerlingen

ZUIDLAARDERVEEN - De Schuthoek is een kleine school in Zuidlaarderveen. De laatste tijd is de school veel in het nieuws, omdat de instroom van nieuwe leerlingen is gestagneerd. Vandaar dat de school aandacht vraagt: een kleine school heeft namelijk veel voordelen.

De school biedt uniek kleinschalig onderwijs in een rustige omgeving, midden in de natuur en midden in de maatschappij, met aandacht voor ieder kind. Gemotiveerde, deskundige leerkrachten werken nauw samen met de ouders, zodat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

,,Juist nu, in de tijd van smartphones en tablets, biedt deze school onderwijs waar veel kinderen behoefte aan hebben. Onderwijs ervaren in plaats van alleen leren uit een boekje. De kinderen gaan er vaak op uit, jong en oud leren van en met elkaar, waarbij continue uitgegaan wordt van de capaciteiten van ieder kind.”, vertelt een ouder uit Zuidlaarderveen.

Vandaar de advertentie elders deze krant. De school hoopt kinderen uit omliggende plaatsen aan te trekken. Is deze school wat u zoekt voor uw kinderen? Reageer dan op de advertentie elders in deze krant.