Gezellig kerst FEEST weekend bij café de Vliegh

ZUIDLAREN - Op vrijdag 23 december verzorgt McNolia een spetterend live optreden bij café de Vliegh. Dé coverband uit Groningen met een breed repertoire aan nummers van bekende artiesten zoals Anouk, U2, Kings of Leon, Skunk Anansie en vele anderen!

De broertjes Kok, bekend van de band Hollands Verdriet, spelen beide ook in deze band dus dan weet je het wel. Plezier in het spelen en pret maken met elkaar daar draait het om. Een avond McNolia betekent een avond feest en swingen.

Kerstavond is het café gewoon geopend. Eerste kerstdag staat in het teken van heerlijke dans en feestmuziek. Als het kerstmaal van de eerste kerstdag gezakt is kan er bij de Vliegh gedanst en gefeest worden. Disco, swing, apresski en verdere feestmuziek. En verzoekjes worden natuurlijk gedraaid.

Op nieuwjaarsdag kan er vanaf 17.00uur geproost worden op het nieuwe jaar. Een tafel vol met heerlijke borrelhappen, gezellige muziek en verhalen over de jaarwisseling. Dit belooft net als voorgaande jaren een goede start van het nieuwe jaar te worden.