Lichtfestival voor verkeersveiligheid

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Ben jij je er van bewust, dat fietsverlichting belangrijk is in het donker? Licht maakt je zichtbaar, dus laat jij je zien? Event Light organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en de Provincie Groningen een openbaar festival waarin licht het belangrijkste aspect is.

Op vrijdagavond 23 december 2016 van 17:00 tot 22:00 uur vindt in Hoogezand de eerste editie van het Light It Up Festival plaats voor jongeren uit de gemeentes Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Het festival zal plaats vinden op de Laan van de Sport te Hoogezand, op de parkeerplaats van het Dr. Aletta Jacobs College.

Op de avond kan er worden deelgenomen aan activiteiten zoals het maken van een Light Painting, dronkenmans voetbal, een verkeersquiz, een Virtual Reality game en meer. Daarnaast staat Floris Fietsen op het festival om gratis kapotte fietsverlichting van jongeren repareren. Het terrein zal worden aangekleed in een Licht thema. Leuke bijkomstigheden zijn optredens van onder andere het DJ duo Sister’s Crush en de rappers Oost Wanted, Jeffster en Praydo Stacks.

Wil je meer weten over het festival houdt dan de social media pagina’s Facebook (Light It Up Festival), Instagram (LIU_Festival) en Snapchat (LIU_Festival) in de gaten. Laat jij je zien?