Drukke tijd voor

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Toneelvereniging Con Amore is het seizoen weer begonnen. Afgelopen periode werd al opgetreden in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten en voor de Groninger vereniging De Molleboon in Zwolle met het blijspel Ain arfenis vol verrassens van Herman van der A.

Beide voorstellingen waren een groot succes. Op 4 februari en 11 februari treedt Con Amore op in de grote zaal van Hotel Faber te Hoogezand.

Twee zussen krijgen onverwacht een grote erfenis waar ze geen weet van hebben, Ze vinden het wel een beetje raar dat zij de erfgenamen zijn van wijlen meneer de Baron. Bij het aanvaarden van de erfenis moeten zij ook het personeel overnemen. Zo kan het zijn dat zo’n erfenis niet altijd garant staat voor geluk en plezier en dat een erfenis ook wel eens een grote ergernis kan worden.

De voorverkoop start op 2 januari 2017 bij Drukkerij Comprint te Sappemeer; Dierenspeciaalzaak Discus Martenshoek; QB’s onderdelenshop De Hooge Meeren. Tel. reserveren 0639107645 Vooraf een buffet? Info Faber: info@hotelfaber.nl.