Clubactie loopt lekker in Hoogezand-Sappemeer

HOOGEZAND-SAPPEMEER - S.V. Doles heeft dit jaar voor het eerst aan de Grote Clubactie meegedaan. Voor de verkoop van de loten is een groot beroep op de leden gedaan.

Twee leden (Zoë Mulder en Anouk Looman) sprongen er met kop en schouder bovenuit wat betreft het aantal verkochte loten. Daarom werden zij door de voorzitter Rob Berenstein in het zonnetje gezet. Beiden ontvingen een wedstrijdvolleybal, die door EM-Sporting ter beschikking was gesteld.

Lotenverkopers van sport-, cultuur en hobbyverenigingen hebben dit jaar weer fanatiek loten van de Grote Clubactie verkocht. De opbrengst van verenigingen uit Hoogezand en omstreken is in totaal € 20.313,-. De jaarlijkse financiële injectie die clubs door de Grote Clubactie krijgen, is onmisbaar voor onder meer de aanschaf van materialen, het inrichten van het clubhuis of het organiseren van activiteiten. Met de opbrengst worden in heel Nederland meer dan 10.000 doelen gerealiseerd.

Ook bij HS’88 is de Grote clubactie actueel. Er zijn 700 loten verkocht. Dit leverde voor de club een cheque op van 1.680 euro. Met dit bedrag is de Grote Clubactie bij HS’88 geslaagd. De uitslag van de verloting staat vermeld op de website van HS’88 (www.hs88.nl) op de homepage staat aan de linkerkant een zwarte button ‘Grote clubactie 2016’ Als u daarop klikt komt u bij de trekkingsuitslag.