Donatie van Boswijk aan de Willibrorduskerk

SAPPEMEER - Bewonersorganisatie Boswijk heeft zaterdag 10 december een donatie van 500 euro gedaan tijdens de kerstmarkt in de kerk. Het bedrag is bestemd voor de verlichting van de toren.

De Bewonersorganisatie geeft dit bedrag om het aangezicht van de kerk nog meer te benadrukken. Bewonersorganisatie Boswijk zet zich in voor het aanzicht en leefbaarheid in de wijk Boswijk. Als u als bewoner van Boswijk ook een idee heeft voor het aanzicht en of de leefbaarheid van de wijk. Neem dan contact op met ons op. Kijk op http://www.sbo-boswijk.nl/.

Op zaterdag 10 december was voor de tweede keer een kerstmarkt in de Willibrorduskerk in Sappemeer. De vorige keer was 5 jaar geleden. Er was al weken gezaagd, geschuurd en geverfd in de zolder van het parochiehuis die voor deze gelegenheid was omgebouwd tot werkplaats. In de week voor 10 december was er veel activiteit in en om de kerk. Een groep van ongeveer 25 vrijwilligers heeft veel werk verzet.

De kerk stond vol met prachtige bloemstukken, veel kerstartikelen, spullen voor in de tuin en een goed gevulde prijzentafel. Ook was er weer een mooie tentoonstelling van allerlei kerststallen. Het restaurant voorin de kerk stond klaar. Buiten had de scouting hun tent opgezet. Toen zaterdag de deuren om 10.00 uur open gingen werden de bezoekers verwelkomt met een klein glaasje glühwein, gevolgd door de geur van versgebakken kniepertjes. Door de hele dag heen hebben de verschillende koren gezongen. Dit alles zorgde voor een fantastische sfeer.

De organisatie bedankt graag alle mensen die hebben meegewerkt, Comprint voor de prachtige flyers, Woelwijck voor de heerlijke erwtensoep, de winkeliers uit Sappemeer e.o. voor de prijzen bij het enveloppenspel en natuurlijk alle bezoekers!