Omloop90 op bezoek bij FC Groningen

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Omloop90, een vereniging van EX Hartpatiënten, was afgelopen vrijdag te gast bij de wedstrijd FC Groningen – Roda JC. Met een club van ongeveer 30 personen ging men al vroeg in de avond met een bus van het nationaal Bus museum op pad naar de Euroborg.

Na aankomst in de Euroborg genoot men eerst van de koffie en koek. Voor enkelen was het de eerste keer in de Euroborg zij waren dan ook onder de indruk van hele ambiance voor en tijdens de wedstrijd. Iedereen heeft genoten. FC Groningen won de wedstrijd met 2-0.

De leden van Omloop90 hebben op deze avond laten zien dat zij niet zo maar een club zijn maar een sociaal sterk gezelschap want iedereen hielp elkaar. Want ook enkele oud-leden waren van de partij die zichtbaar moeite hadden met drukte.

Er werd koffie gehaald en men hielp elkaar om op de voor hun gereserveerde plaatsen te komen. Dat is ook de reden dat Omloop90 meer wil zijn dan alleeneen sportclub maar ook een zeer sociaal ingestelde club van mensen die na een hart/hersen probleem weer verder te willen. Natuurlijk is het sporten belangrijk maar ook de sociale contacten onderling en met het thuisfront is heel belangrijk. Daarom worden er regelmatig uitstapjes georganiseerd zoals uit eten gaan met elkaar. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van het Nationaal Bus Museum als er vervoer nodig is. Wie interesse heeft om een keer langs te komen wij sporten op de donderdag middag van 3 tot 4 uur. U kunt ook alles van ons te weten komen via onze site www.omloop90.com.