Fit het nieuwe jaar in met Sens

HOOGEZAND - Sinds vorige maand is Sportclub Sens vernieuwd met de allernieuwste fitnessapparatuur waaronder loopbanden, crosstrainers, squat rack en nog veel meer. Al deze nieuwe apparaten zijn van het gerenomeerde merk Matrix, een merk met een A-status die hoge kwaliteit biedt en een positieve naam in de fitness branch heeft.

Jonn Paul Veuger de nieuwe eigenaar van Sportclub Sens sinds vorig jaar is zeer tevreden met het resultaat. Veuger: ,,Onze cardio apparatuur had echt zijn beste tijd gehad en dan heb ik het met name over de loopbanden en crosstrainers. Deze rammelden aan alle kanten het is daarom ook niet gek dat deze de hoogste prioriteit hadden om te vervangen voor nieuwe loopbanden en crosstrainers. Verder misten er nog een aantallen attributen binnen ons fitnesscentrum die je in deze tijd echt wel nodig hebt. Daarom hebben wij onze sportclub geoptimaliseerd met een Incline bench press om de bovenkant van de borst extra te kunnen trainen. De Cable cross over, een apparaat waarbij je bijna het gehele bovenlichaam kan trainen. En een een Squat rack voor de mensen die hun benen en billen meer aandacht willen geven. Aankomend jaar is het de bedoeling om onze cardio apparatuur verder te vernieuwen en uit te breiden.’’

Om te vieren dat er nieuwe apparatuur is, heeft Sens een speciale eindejaarsactie in het leven geroepen. Iedereen die zich in de maand december inschrijft bij Sportclub Sens betaalt geen inschrijfgeld en sport gratis tot 1 februari 2017. Dit word mede gedaan om de mensen te motiveren om het nieuwe jaar fit in te gaan inplaats van het nieuwe jaar fit te beginnen.