Kerst op de Fraeylemaborg

SLOCHTEREN - Van 10 december tot en met Tweede Kerstdag is de Fraeylemaborg weer sfeervol versierd met kerstdecoraties. Deze keer werkt het vaste bloementeam van de borg samen met Maarten Schotsman om de kamers een optimale kerstsfeer te geven. Op creatieve wijze verwerken ze kerstgroen, bloemen en ballen, maar ook minder voor de hand liggende materialen.

Zo worden onder meer de Daagsche Kamer, de Gele en de Groene Kamer, de Eetkamer en de Kleine Zaal aangekleed. De centrale Grote Zaal krijgt een hele bijzondere kerstboom, geïnspireerd door de kerstaankleding van Paleis Het Loo. De versiering van de Keuken op de benedenverdieping ademt de sfeer van het personeel van de borg. Dit was hun domein!

De Kerstpracht in de Fraeylemaborg is te bewonderen van zaterdag 10 tot en met maandag 26 december 2016, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden en met Kerst van 13.00 tot 17.00 uur. Ook tijdens de Oud-Hollandsche Kerstmarkt op 10 en 11 december is de Kerstpracht in de borg geopend. En vanzelfsprekend is ook het voorterrein van het landgoed in kerstsfeer gehuld!