Kop & Lijf start door

ZUIDLAREN - Ondanks alle positieve ervaringen van de patiënten met fysiotherapiepraktijk Kop en Lijf in Zuidlaren, ging het toch mis: ,,Kliniek Kop & Lijf moet alle behandelingen declareren bij de zorgverzekeringen, en die verzekeringen willen alles precies onder een bepaald kopje kunnen opvoeren’’, legt eigenaar Lauk Slabbers uit.

,,Maar dat is in het geval van Kliniek Kop & Lijf soms lastig; valt een behandeling nou onder de ene discipline of onder de andere? Die onduidelijkheid deed ons de das om, de verzekeringen besloten te vaak niet of veel te laat uit te keren, waardoor wij ingehaald werden door de tijd en uiteindelijk faillissement uitgesproken moest worden”, aldus Slabbers.

Het geloof van eigenaar Lauk Slabbers in het Kop & Lijf-concept staat rechtovereind. De curator was het na het uitgesproken faillissement met hem eens en kon Kliniek Kop & Lijf vanaf maandag 7 november doorstarten onder de naam SGGZ Kliniek Kop & Lijf. SGGZ Kliniek Kop & Lijf heeft locaties in het hele land. En als het aan Lauk Slabbers ligt dan worden dat er vanaf nu meer.