Tennissen rond de kerst

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De tijd gaat snel. Dertig jaar geleden had de LTC de Kalkwijck de beschikking over de hal aan de Middenstraat, de bekende hal van Van Ringh. Voorheen de groenteveiling. Nu de plek waar de jonge jeugd zich uit kan leven bij Balorig.

Destijds voor de organisatie vooral potlood, papier, gummetje en de telefoon. Nu moet het absoluut digitaal. Internet, mobiel, facebook, app’s en websites zijn onmisbaar. Maar als je de randverschijnselen even buiten beschouwing gaat het al 30 jaar om een spelletje tennis rondom de kerstdagen en oud- en-nieuwjaar.

Ook de wensen van de spelers zijn gelijk gebleven; graag veel spelen, sportieve spannende wedstrijden en graag veel gezelligheid. En daar wordt door de vrijwilligers die de organisatie op zich hebben genomen dan ook voor gezorgd.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk op 16 december aan via toernooi.nl. Het toernooi start op zaterdag 24 december en eindigt op zondag 8 januari. Tijdens de feestdagen wordt er uiteraard niet gespeeld. Daarnaast kun je (beperkt) verhinderingen opgeven.

Je kunt inschrijven voor: HE, DE, HD, DD en GD. Deelnemers van 55+ kunnen, als zij dat willen, zich voor een aparte groep aanmelden. Iedereen die kan tennissen ongeacht het niveau, is van harte welkom. Als deelnemer, maar natuurlijk ook als toeschouwer.