Coördinator VVV draagt stokje over

Veendam - Nathanja Mulder vertrekt als coördinator voor het nieuwe VVV-agentschap in Veendam. Sinds haar aantreden in 2012 is er een actief VVV-agentschap opgezet, is de samenwerking met de ondernemers en de omliggende regio’s opgepakt en zijn er veel nieuwe toeristische producten ontwikkeld.

Zo wordt er inmiddels jaarlijks een recreatiekrant uitgebracht, zijn er diverse fiets- en wandelkaarten gelanceerd en is er een eigen huisstijl ontwikkeld. Verder is er de goed bezochte website www.veenkolonien.groningen.nl gerealiseerd. Ook werd de natuur van Oost-Groningen bewandeld en onder de aandacht van het publiek gebracht via het project Wandeln in Oost-Grunn.

Nathanja Mulder: ,,Ik heb met hart en ziel gewerkt aan het opzetten van een VVV agentschap en er zijn mooie resultaten geboekt. En dat verdient dit gebied ook. Het is hier werkelijk waar zo mooi, gemoedelijk en veelzijdig. Er is zo’n rijke cultuurhistorie en er is nog zoveel onontdekt natuurschoon. Het is juist ook die mix van zaken die dit gebied aantrekkelijk maakt. Het is alleen nog vaak onbekend.’’

Nathanja Mulder draagt het stokje over aan opvolgster Elleke van der Molen uit Veendam die per 1 januari 2017 aan zal treden als coördinator.